Formålet

 
Formålet med vores hjemmesider er at give inspiration, til at tænke nye og utraditionelle tanker, når arbejdspladsen etableres eller forandres. Her kan du finde løsninger, som sætte tanker i gang og åbne op for en anderledes dialog.
 
Her kan du finde artikler og beskrivelser om førstehjælpen i fortiden og nutiden. Vi er godkendt kursusudbyder. Mere end 30 års erfaring.

Om Ledelse, www.aprokom.dk/
Mere end 7 års erfaring i lederuddannelse.
 
Om arbejdsmiljø, www.sio-uddannelse.dk/
Her kan du finde inspiration til dit sikkerhedsarbejde i Jeres virksomhed. Her på denne hjemmeside kan du blive inspireret til, at gå i gang med at tænke, arbejdsmiljø og handlinger ind i den øvrige indsats, for et godt arbejdsmiljø. Vi har mere end 18 års erfaring.
Vi er godkendt af Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) og Arbejdstilsynet som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

Mange års gør os til en stærk samarbejdspartner når det drejer sig om formidling, læring ledelsertræning arbejdsmijlø, og kompetenceudvikling indenfor for vores kompetanceområder.
 
Vi vil gerne
APROPOS kommunikation vil i samarbejde med jer gerne inspirere til og skabe forståelse for, hvad det kræver af den enkelte at have en innovativ adfærd, der vil gøre jer i stand til at se på dagen i morgen med andre øjne.
 
Dygtige konsulenter får andre til at lære noget af sig selv. For at kunne det, må vi være gode til at lære selv, og aflære vores egne dårlige vaner.
 
APROPOS kommunikation samarbejder med andre konsulenter og eksperter i forpligtende netværk - afhængigt af, hvad opgaven kræver.

Vi arbejder sammen med det formål at stille egen viden, egne kompetencer og interesser til rådighed for hinanden og hinandens kunder
 
Relaterede sider


Til forsiden
Sitemap - oversigtskort
Udskriv