Læs her hvad deltagerne siger efter endt kursus  

 
Johannes Fuchs, Pastor
Tak for en kanon dag i går. Livet er besværligt nok i forvejen, så når vi kan grine og lave sjov selvom man er samlet om et emne der i sig selv kan være svært, går det meget lettere. I fandt hurtigt tråden og var med både i sjov og alvor. Alle vore medarbejdere er frivillige. Møder én aften om ugen og rækker ud og hjælper. Så de fortjener noget ekstra – det gav I dem i går.
 

Elin Sandmand, Kompetancehuset Aarhus

Vi fik alle sammen stort udbyttet af kurset. Bare det at vide : du kan ikke gøre noget galt – og at det altid er bedre at hjælpe. Alt i alt – et livsgivende kursus – både i ordets bogstavelig, men også fordi du serverede kurset godt. Vi er nu ikke så bange for ”det der førstehjælp”.

 
Mette Madsen, pædagog
Tak for et fantastisk førstehjælps kursus det har være et af de bedste og mest underholdende førstehjælpskurser jeg har været på, rart det ikke var så tørt.
 
Camilla Nielsen-Englyst, konsulent i DUI-Leg og VIrke
"Undervisning i førstehjælp er nødvendig - men nogen vil også lige lidt tør. Men de frivlillige i DUI fik sig en anderledes og underholdende oplevelse, da Henning Dons meget pædagogisk og ikke mindst humoristisk rustede dem til at kunne håndtere dagligdags førstehælp. Vi takker - og vi ses igen!"
 
Maria Hedin, forestander:
TAK for et godt kursus. Personalet hilser og siger at du er suveræn. Det vidste jeg godt :-)
 
Ulla Rasmussen, viceforstander:

Du var her i Kompetencehuset 21. juni og lærte os førstehjælp på en rigtig god måde. I går var en af vores kolleger først tilstede da en cyklist blev ramt af en bildør, der blev åbnet. Cyklisten havde ikke hjelm på, så det var ikke rart. Men for Gro (vores kollega) stod det lysende klart hvad hun skulle - hun kunne høre dig sige det.

Så hun fik ydet psykisk førstehjælp, fik beroliget, fik holdt hoved, fik snakket med chaufføren som også var chokeret, fik bedt nogen om at kontakte falck, alt gik som du havde fortalt, og da falckfolkene kom gjorde de også som du havde sagt :-) og de roste hende en god oplevelse trods omstændighederne tak for et rigtig godt kursus og god sommer

Michael Jensen:
Sidder her og er lige kommet hjem fra kursusafslutning. Kanon god undervisning. RESPEKT. Jeg læner mig tilbage og nikker anerkendende.


Ulla Poulsen:
Det kunne være kedeligt og med tørre facts, men det var det ikke! Her var der eksempler fra andre arbejdspladser og sjove indfald. Det var rigtig godt.

Gitte Møller Madsen, personaleleder:
Du gør det "stjernegodt", jeg havde ikke forestillet mig, at det kunne gøres så relevant og interessant. Din ro og humor står godt i forhold til al den alvor der er i emnet. Jeg er helt klart blevet "miljømand", havde ikke forestillet mig emnet så interessant, ej heller at det er så naturlig en del af ledelsesdelen. Du er meget inspirerende som underviser, har bare gjort det så godt.

Torben Nøhr Pedersen, leder:
Vi kom godt omkring mange relevante punkter i arbejdsmiljarbejdet, du underviste på en meget livlig og nærværende måde.

Lis Kirkedal Nielsen, sygeplejerske:
Herfra endnu en gang tak for det inspirerende arbejdsmiljø-kursus. Du gjorde det bare godt! Jeg synes egentlig, det er helt ærgerligt, at kurset er færdigt – for når jeg lærer noget, og samtidig synes det er sjovt og spændende; så er det da trist at slutte…. Men jeg overlever!

Tina Iversen:
Jeg har været glad for den frie form som kurset blev afholdt i. Henning Dons formåede, at fastholde os og fange vores interesse. SUPER!

Jeppe Hansen, overlæge:
Fantastisk, dejligt humørfyldt.

Lene Sørensen, Psykolog:
Henning Dons er guld værd! Og kan gøre relativt tørt stof levende og relevant. Han er en formiddabel formidler og dygtig til flette "NLP fif" ind så det virker narturligt. Får motiveret hele gruppen selvom nogle virker lidt tvangsindlagte til kurset!

Camilla Sarantaris, ledelsessekretær:
Det var hyggeligt at møde dig. Jeg fik rigtig mange tilbagemeldinger efter kurset, og folk var meget begejstrede. Så tak for det.

Bjarne S. Christiansen, systemkonsulent CSC:
Henning Dons er utrolig indlevende. Den bedste underviser jeg nogensinde har haft.

Rikke Falkiær Skydsgaard, sygeplejerske
Meget levede og inspirerende. Fik gjordt potientielt kedeligt stof spiseligt og brugbart.

Karin Marker, Ledende oversygeplejerske,
Meget inspirerende underviser, med gode eksempler fra hverdagen.

Line Nielsen, butiksleder
TOP! Det er fedt med en underviser der er frisk og meget engagerede og inspirerende.

Mette Josephsen, sekretær
Kurset har inspireret mig til at arbejde med arbejdsmiljø. Det har været en rigtig god appetitvækker.

Anette Jeberg, forstander:
Tak for nogle hyggelige dage med god stemning og læring. Skønt at kunne komme hjem med en god energi. Ja, tro det eller ej? Jeg var nærmest helt "høj" og opløftet, da jeg kørte hjem den sidste dag.

Maja Rettrup Andersen, Dansk Røde Kors' Asylafdeling

Vi var meget glade for dit oplæg. Jeg synes, det ramte lige præcis det, vi havde talt om; masser af energi, gode fif og rigtig god inspiration. Jeg har fået flere meget tilfredse tilbagemeldinger, hvilket er dejligt - også for mig som arrangør. Så mange tak for det!

Britta Thorsboe:

Tak for et godt kursus. Og for din måde at undervise på. Bliv endelig ved med det. Det er du skabt til.

Anette Hansen, fysioterapeut:

Henning Dons kan gøre selv det tungeste og kedeligste stof interessant; aldrig er jeg blevet så inspireret på et kursus som nu.

Lars Frederiksen:
Et virkeligt inspirerende og lærerigt kursus med en form, der giver alle på holdet en lyst og engagement til at deltage 100 % ..at få os til at leve ind i processen - vi er selv en del af forløbet. Det er ikke lige meget, hvem der er underviser. Her har vi fået valuta for pengene, en rigtig god form i pædagogikken, hvor alle var med. Forventningerne er blevet indfriet til fulde fem.

Lisa Køhler:
Tæske hamrende underholdende underviser - Keep it up!!!

Edd-Arne Lund, Pilot
Henning er meget god. Han er kompetent, humoristisk og realistisk.


Janne Svärd, Sekretariatschef:
Underviseren Henning Dons er et meget behageligt menneske, han kan gøre deltagere, der ikke er vant til at læse juridiske tekster og deltage i organisationsudvalg trygge i undervisningen og det er al ære værd.

Vibeke Frøslev, ledende sekretær:

Det var rigtig dejligt med ny inspiration og god humor. Utroligt, at du altid kan være så veloplagt, også overfor en gruppe mere eller mindre arbejdstrætte medarbejdere. Jeg har hørt dig før på Glostrup på en temadag sidste år, og også der var du et dejligt, opkvikkende indslag på en dag, hvor ikke alle "optrædende" var lige morsomme at høre på!

Anne Larsen, manager:
Jeg har været glad for at stifte bekendtskab med Henning og hans undervisningsform. Han er et sjældent menneske og en stor personlighed.

Helle Dalstrøm:

Den undervisningsform, Henning Dons har givet, gør, at jeg og andre er med hele tiden. Der skal være plads til lidt sjov og grin.


Bettina Hansen, sygeplejerske:
Inspirerende underviser. Super godt og spændende kursus. TAK...
 

Anne-Mette Petri, Styrmand, Sterling:
Henning Dons er utrolig god og engagerede. Mange gode indfaldsvinkler på problemløsninger.

Heidi Lyng Dornak:
Henning Dons er fantastisk. Det gentager jeg gerne igen og igen...

 

Gert Sørensen, områdeleder:
Uformel og underholdende undervisning på et plan, hvor alle kunne være med. Rigtig god underviser.


Bettina Rasmussen, lærer:
Tak for et godt og levende kursus. Jeg har smilet hele vejen hjem... ...


Kathe Graahede:
Jeg synes, at det har været en virkelig god undervisning. Den har været kreativ, alsidig, underholdende, lærerig og informativ. ”Jeg har fået troen på, at det er værd at blive ved at kæmpe for sin sag + andres”. Anderledes og utraditionel undervisning på en positiv måde, som ”fanger” og giver lyst til at arbejde energisk med stoffet.

 

Else Frederiksen, sosu-assistent:
Henning Dons er god til fastholdelse i stoffet. Humoristisk og "et frisk pust”. Virker utroligt velfunderet og velforberedt. Evner at afbryde, inden samtale i gruppen/ pjatten el. lign. tager overhånd. Overholder aftaler. God instruktør.

 

Jane Koldbech, sygeplejerske:
Henning Dons er en levende underviser, der på en interessant, pædagogisk og dejlig måde har formået at gøre stoffet spændende. Især glad for holdningsdrøftelserne – givet meget stof til refleksion og ideer til afprøvning hjemme på arbejdspladsen.


Ninna Melby-Eriksen, pædagog:
Henning Dons er en kanondygtig og ultra-engageret underviser, der kender sit stofområde - aldrig kedelig!


Linda Munk Nielsen, Parkering København

Tak for et rigtig godt kursus. Jeg fik mange ting med hjem, og nu håber jeg, det lykkes at bruge det, så min lille afdeling kommer til at køre godt


Charlotte Vangsgaard, ledende lægesekretær

Tak for et veloplagt foredrag her på Gentofte hospital i tirsdags. Det var rigtig dejligt at få grinet - og tænkt efterfølgende.


Ellen Tveti, hjemmehjælper:

Det har været et meget levende kursus, og Henning Donsvar en "kanon" underviser.

Dorrit Jensen:
Afvekslende, inspirerende, der blev skabt en god atmosfære, spændende - holdt os til ilden. Var meget skeptiske i starten, da jeg ikke har været præsenteret for den form tidligere. Meget godt at blive aktiveret. Godt, det ikke kun var gruppearbejde, med kedelige spørgsmål + fremlæggelse.

 

Dorthe Taxbøl, chefjordemoder:
Da jeg skulle til dette kursus, fik jeg billedet af, at jeg skulle spise et fad med "kapok/tørfisk/ pous/ral - jeg havde næsten mistet appetitten. Din undervisningsform formåede at tilsætte både smag og flødeskum. Af hjertet tak...

 

Jane Agerlin, teamleder:
Henning Dons har en rigtig dejlig måde at undervise på. Han formår at viderebringe budskabet (som jo er et tørt stof) på en levende og humoristisk måde. Af alle de kurser, jeg har været på, må jeg nok sige, at Henning Dons simpelthen bare er en ”ener”. Positivt, positivt, positivt.
 

Jacob Hougaard, pædagog:
Tak for en god uge, det har været spændende og lærerigt. Hold fast i din måde at undervise på, den er levende og sjov og gør, at man kan holde koncentrationen - trods det tørre stof.

 

Vibeke Jacobsen oversygeplejerske:
Godt, afvekslende indhold - fint niveau - fin "gennemgang" appetitvækker af "kedeligt" lovmateriale - overraskende interessant. Meget inspirerende kursus - jeg føler at have et godt overblik over det, som jeg bør tage mig af, når jeg kommer hjem - og jeg føler mig klædt på til det...Henning - din iver og glæde for undervisning smitter herligt af på os andre.
 
Axel Marx, souschef:
En fremragende del af kurset har været den holdningsændring/bearbejdelse, som implicit har fundet sted. Dvs. den positive/ dynamiske holdning til arbejdsmiljø/ sikkerhedsarbejde.
 
Susanne Alsing, SAS Commuter:
Jamen altså, hvor du får ros fra de andre sikkerhedsrepræsentanter her fra teknisk afdeling, der er på kursus hos dig! Ja, jeg skal love for, at du er blevet en efterspurgt herre........... de kommer rendende alle sammen og vil have kurser med ham der Dons!!! Så jeg må hellere komme i gang med nogle tilmeldinger her til foråret........... det glæder mig, at kurserne er blevet en succes !!

Marianne Ern:
Jeg nød at være på dit kursus... det var en meget levende måde at holde kursus på..
 

Mette Tibbietts, skolelærer:
...en kvalificeret underviser, der tager udgangspunkt i deltagernes arbejde og rolle. Alsidig og åben undervisningsform, der har givet stort udbytte, frem for slavisk gennemgang. Ret hyggeligt, humoristisk og givtigt.


Claus Petersen, koordinator:
Jeg har været glad for underviserens positive, medlevende, inddragende og især humoristiske metoder.


Ingelise Jensen:
Den inspirerende undervisningsform, som Henning Dons står for, holder en vågen, nysgerrig og sætter tanker og inspiration i gang. Vi har haft et godt hold, hvor vi har fået udvekslet meninger – hørt på hinanden og inspireret hinanden til brug hjemme i hverdagen.

Sanne Refsgaard Buhl, farmaceut:
Tip-Tip-Top og meget engageret og motiverende.


Anette Simoni:
Helt i top (lige til et 13 tal) meget engagerende og medrivende form, som gjorde forholdsvist tørt stof til spændende stof. Eminent! Hver enkelt blev så godt rustet, netop på grund af undervisningsformen og underviserens store menneskekendskab.


Per Madsen:
Henning Dons er en underholdende underviser, rigtig god til at holde en til emnet, jeg sad ikke og faldt i søvn. Sjovt at være på kursus - og et overraskende godt kursus.

Kim Bonne,
Du ka' bare det der med at undervise, det er en meget lærerig facon du mestrer :-))
 

Kirsten Nobel, kunstner:
Humoren fra Henning Donsside virker oprigtig og integreres ubesværet i det faglige stof, som herigennem forekommer mere levende. Der forekommer ingen "spildsnak". Alle tilsyneladende "løse" ender har et formål eller får en berettigelse ved at blive samlet i helheder. Hennings store engagement har desuden en fængslende virkning.


Helle Jørgensen, gruppeleder:
Henning Dons alternative indfaldsvinkel og tankeigangsættende provokerende undervisningsform.

 

Mariann Hansen:
Mine forventninger til kurset blev vendt 180 grader til det positive, så min interesse og opmærksomhed har været 100% alle 5 dage.


Hasse Hallquist, overskolelærer:
Jeg har især været glad for kursuslederens facon, tonen og niveauet.


Tina Anthony:
GO´underviser! Levende, formidlende og god til at inddrage alle.


Flemming Huus, skoleinspektør:
Dejligt, at deltagerne på holdet har været inddraget og været aktive. Jeg har ikke kedet mig.


Inge-Birthe Øbro:
Undervisningsformen er dejlig fri på en letforståelig måde.


Yvonne Borgholt, sosu-assistent:
Henning - det har været et spændende kursus, som du har en stor ære for. Dejligt, at du også tager ting op, der rører sig i tiden. Der har været en rød tråd igennem hele kursusforløbet.


Bente Jørgensen, ekspeditionssekretær:
Undervisningen har foregået på en noget utraditionel måde, som har bevirket, at det lidt tørre stof har været spændende.


Michael Valsted:
Først tak for et fremragende luksuskursus i arbejdsmiljø og sikkerhed. Jo, du er en "mægtig ørn på din scene" og god til at give stof til eftertanke....

Henriette Ankerdal, pædagog:

Det var ligeså hyggelig, god og kompetent undervisning som jeg husker fra TR-kurset i 1996 så toppoint herfra. Det er også udelukkende den feedback jeg har fået fra mine kollegaer. Så du må finde dig I at blive anbefalet videre når vi møder andre med de behov vi har.


Jan Busk, driftleder:
Meget god, rigtig dygtig faglig, har evnen til at få alle med.

Martin Rance, Quality Controller:
Dygtig til at holde undervisningen interessant og spændende. Meget humoristisk som er med til at gøre kurset sjovere og mere interessant.

Camilla Baggesgaard, stewardesse:
Det hara været spændende, Henning Dons har formået at gøre kurset spændende, tiltrods for en del tørt stof, som lovgivning, direktiver o.s.v.

Peter Resting, flyvechef:
Har gjort sit yderste for at gøre et tørt stof levende :-) godt arbejde, god underviserstil.

Pernille Dyreborg, manager charter services procedures:
Engageret og meget vidende samt levende og inspirerende form. En meget pædagogisk og inspirerende instruktør, stor ros til Henning Dons.

Klaus Høeg, flyvechef/basechef,
Dynamisk, med nye pædagogiske vinkler og måden at formidle budskaber på.

John Rosasco, flyvechef:
Meget engageret og flotte pædagogiske præstationer.

Janne Sødring, director inflight business:
En dejlig anderledes pædagogisk undervisningsform.

Tore Sørensen, Oversygeplejerske:
Henning Dons evne at gøre "tørt" stof spændende og hans fantastiske evne til at fastholde vores opmærksomhed.

Peter Sannemann, afdelingsleder:
Henning er en inspirerende og faglig kompetent konsulent.

Annette Sannemann, Administrator
Det må jeg sige, jeg var forhåndsindtaget, havde fået at vide, at Henning Dons var en god underviser, god til at formidle et tørt stof, på en humoristisk måde! Det blev indfriet til fulde!

Sussi Lysholm, SOSU-assistent:
Det har været inspirerende, at blive undervist at en så engageret underviser, som Henning Dons er.

Lea:
Hennings måde at undervise på er aldrig kedelig, han underviser på en måde, så man lytter og det sidder virkelig fast...

Christina Kjellerup Jensen, Kvalitetschef:
Tusind tak for en super godt kursus, som i den grad er brugbart og jeg har fået en masse gode sager med i bagagen.

Peter Raun, Filialchef
Stor tak til dig for en god aften, der var en rigtig god tilbagemelding på det, fra alle i går.

Helle Vinther, Materialeplanner:
Henning Dons levere en god for for indlæring ! Humor og glæde gør undervisningen let og nem at forstå. Taler tydeligt og får leveret et klart budskab :-)

Anette Lykke Jensen, Teamleder
Henning yder en stor indsats for at gøre det levende, sjovt, spændende og stadig dybt seriøst.

Christophe Kirkegaard, kommunikationschef:
Godt inspirerende kursus med meget levende og engageret underviser !!!

Helen Toudahl, Teamleder
Fantastisk underviser, en af de bedste jeg har haft...

Jesper Nyegaard, Snedker
En god og sjov måde, at begejstredeltagerne på kurset, i et så stort område som arbejdsmiljø er.

Peter Vinther, Test Manager
Henning Dons er underholdende, vidende og engageret

Ann Delin, Afdelingschef
Henning formåede at gøre dagene - levende- humoristiske og inspirerende. Tak for det...

Lone Larsen, Fysioterapeut
Tak for et rigtig godt kursus. Arbejdsmiljø-området kan jo være meget tørt og kedeligt, men du formåede at løfte det op på et interessant og relevant plan. Det er vigtigt at få god inspiration til SR.-arbejdet. Det lykkedes.

Lise Lykner, kontorassistent
Underholdende, fangende og med en impornerende paratviden. Rigtigt godt kursus!

Susan Beckett, Bioanalytiker
Er meget begejdtret for din form for undervisning. Har sjældent oplevet noget lignende. Rigtigt godt!!

Jesper Marcussen, Bibliotekar
Meget energisk - god form, det delvist knastørre stof er blevet formidlet kontant og forståeligt.

Jacob Færch, Idrætskonsulent
Henning Dons er meget dygtig til at vidergive emnet og anvender relevante eksempler fra den virkelige verden (fra vores hverdag).

Henning Laursen, Helth and safty Advisor
En god pallet af generel viden, krydret med humor og en alsidig viden. En rigtig god tilgang til stoffet.

Bo Andersen, Produktchef
God til at kommunikere stoffet, god til at udvælge og tilrettelægge undervisningen.

Dennis McMullan, Teamleder
Henning knows his material and was wery good delivering the information where it was understandable

Paritpal Parmar, Centerchef
Heldigvis ikke tør - vi fik en rigtig god gennemgang af hele området- hvor det var interessant - og stadigvæk sjovt og underholdende.
 
Bente Sæderup, psykoterapeut
Fantastisk dygtig og levende underviser - med stor erfaring og viden.


Til forsiden
Sitemap - oversigtskort
Udskriv